Black Friday 2020 la Gazduire.Net

Gazduire.Net anunta luna noiembrie cu reduceri exclusive la domenii si servicii. In perioada 1 Noiembrie 2020 - 1 Decembrie 2020 la noi este Black Friday. Aici chiar sunt reduceri!Domenii la preturi de nerefuzat!In aceasta luna ai cele mai bune preturi la inregistrarea si transferul domeniilor .ro, un pret unic la domeniile .eu si preturi ... Continuare »

2 No 2020
Domenii .EU la 0.99 Euro

Gazduire.Net anunta promotia extraordinara de toamna la domeniile .EU. Acestea pot fi inregistrate pana la 1 decembrie 2020 pentru numai 0.99 Euro pentru un an.Domenii la pret SpecialAsa cum v-am obisnuit, mereu venim cu preturi unice in Romania pentru serviciile de inregistrare domenii si gazduire web.Cele mai vandute extensii in Romania sunt in ... Continuare »

1 Oct 2020
IPv6 la Gazduire.Net

Gazduire.Net anunta oficial lansarea protocolului IPv6 dupa indelungi testari de functionare. Am dorit mai intai sa ne asiguram ca totul este corect si ca serviciile vor functiona impecabil in continuare.Mereu la Zi!Asa cum v-am obisnuit, Gazduire.Net depune toate eforturile pentru a va oferi cele mai noi facilitati din industrie si cele mai utile ... Continuare »

11 MaI 2020
Noul serviciu DespreTrafic.Ro

Gazduire.Net lanseaza noul serviciu de Statistici in timp real DespreTrafic.Ro. Ai cont GRATUIT si cele mai avansate instrumente de masurare a resurselor de accesare pentru site-ul tau.Cont GRATUIT!Crearea si utilizarea contului DespreTrafic.Ro este gratuita si asa va ramane daca domeniul tau este in administrarea noastra.Poti activa contul direct ... Continuare »

29 Apr 2020