Noile pachete Smart de la Gazduire.Net

Gazduire.Net iti aduce acum mai mult spatiu de stocare la acelasi pret pentru pachetele Smart. Dorim sa iti oferim cea mai buna experienta de hosting la pretul corect, 10 GB SSD la 0.99 Euro lunar.Pachete Smart generoaseIncepand cu 1 martie 2021, pachetele Smart 5 si Smart 15 au devenit Smart 10 si Smart 20. Ele au acum, dupa cum le spune si ... Continuare »

8 Mar 2021
Gazduire 10 GB cu .RO inclus la doar 0.99 Euro/luna

Gazduire.Net lanseaza cel mai atractiv pachet de hosting din Romania, la doar 0.99 Euro pe luna ai beneficii de top si domeniu .ro sau .eu inclus la plata pe minim 1 an.Smart Special 10 GBCu acest pachet te bucuri acum de tot ce ai nevoie pentru un start la un pret excelent. Primesti:- Inregistrare sau Transfer domeniu .RO sau .EU inclus la plata ... Continuare »

16 Dec 2020
Protectia emailului tau cu SpamExperts

Gazduire.Net iti aduce acum cele mai bune servicii impreuna cu protectia completa a mesajelor de email din contul tau. Alege sa primesti doar emailurile legitime cu SpamExperts.Timp pentru tineDe multe ori ai pierdut timp la sortarea si stergerea emailurilor nedorite. Utilizand SpamExperts, vei economisi acest timp si vei putea sa te ocupi de ... Continuare »

8 Dec 2020
Black Friday 2020 la Gazduire.Net

Gazduire.Net anunta luna noiembrie cu reduceri exclusive la domenii si servicii. In perioada 1 Noiembrie 2020 - 1 Decembrie 2020 la noi este Black Friday. Aici chiar sunt reduceri!Domenii la preturi de nerefuzat!In aceasta luna ai cele mai bune preturi la inregistrarea si transferul domeniilor .ro, un pret unic la domeniile .eu si preturi ... Continuare »

2 No 2020