Plata din Revolut la Gazduire.Net

In fiecare zi cautam sa aducem mai aproape de tine cele mai utilizate si cele mai noi facilitati din piata. Acum am lansat si plata prin aplicatia Revolut si ne bucuram sa ti-o oferim!Revolut este, de departe, cel mai de succes fintech din Romania si din lume. Din ce in ce mai multi clienti de aici si de oriunde sunt activi si fac plati cu ... Continuare »

14 Mar 2022
Serviciile de Backup la Gazduire.Net

Gazduire.Net anunta implementarea cu succes a serviciului de backup pentru pachetele de gazduire web si reseller gazduire la un nivel de securitate si portanta excelent in Romania. Totul este GRATUIT si accesibil oricand.In contextul actual, Gazduire.Net a implementat 3 sisteme de backup pentru a asigura in orice conditii datele clientilor sai in ... Continuare »

9 Mar 2022
Domenii noi la Gazduire.Net

Gazduire.Net anunta lansarea in oferta curenta a noi extensii nationale (CCTLD) aferente tarilor din Europa. Dorim sa iti aducem diversitate in oferta.Preturi excelenteIn fiecare zi ne straduim sa iti aducem domeniile dorite la preturi excelente astfel incat sa poti avea totul intr-un singur cont. In plus, pentru acele conturi care au mai mult de ... Continuare »

14 Feb 2022
Gazduire 10 GB la doar 0.99 Euro/luna

Bucura-te de cel mai bine vandut pachet de gazduire de la noi. Ai 10 GB spatiu de gazduire la doar 0.99 Euro pe luna la plata pe un an. In plus, ai domeniul inclus!Venim in sprijinul clientilor aflati la inceput de drum care cauta un pachet ieftin cu toate facilitatile necesare incluse.Smart 10 GB de la Gazduire.Net este pachetul ideal in acest ... Continuare »

14 Ian 2022