Domenii .EU la doar 0.99 Euro!

Toamna aceasta domeniile .EU sunt favoritele tale! Inregistreaza pana la 1 Decembrie 2021 orice domeniu .EU si vei plati doar 0.99 Euro plus TVA in primul an.Domenii la pret de exceptieAsa cum te-am obisnuit, la Gazduire.Net gasesti mereu promotii exclusive si avantaje de neilocuit. In perioada 1 Octombrie - 1 Decembrie 2021 inclusiv, costul ... Continuare »

1 Oct 2021
Toamna Domeniilor la Gazduire.Net

Gazduire.Net continua seria noutatilor pe piata de hosting din Romania. Anuntam lansarea planurilor tarifare diferentiate pentru domeniile .ro si internationale in functie de numarul de elemente active in cont.Preturi de Exceptie!!!A venit timpul sa iti muti domeniile .ro si internationale la noi!Cu cat ai mai multe domenii active in cont, te vei ... Continuare »

30 Aug 2021
Amanari de Plata la Gazduire.Net

Ne straduim in fiecare zi sa oferim la Gazduire.Net servicii prietenoase si usor de administrat. Pastram intotdeauna si pretul excelent si corect pentru ceea ce utilizezi.Amanari de PlataAcum ai la indemana, in contul client la Financiar, instrumentul necesar pentru a-ti seta o amanare de plata.Din diferite motive nu ai reusit sa platesti in ... Continuare »

16 Aug 2021
Vara aceasta ai pachete incredibile de gazduire web

Gazduire.Net lanseaza oferta de vara la gazduire web. Ai un spatiu generos de gazduire incepand de la 10 GB SSD pentru doar 0.99 Euro pe luna.Spatiu generos, pret excelentIncepand cu 1 iulie 2021, pachetele noastre de gazduire web au devenit mult mai atractive. Multumita update-urilor pe care le facem regulat, acum iti putem oferi mai mult spatiu ... Continuare »

9 Iul 2021