Gazduire.Net va transmite cele mai bune ganduri de sarbatori si un An Nou cu sanatate, bucurii si liniste. Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi si in acest an si va promitem ca vom fi la inaltime si in anii ce vor urma.

Program de Sarbatori
Avand in vedere ca in perioada aceasta numarul solicitarilor si activitatea online de dezvoltare se reduce semnificativ, Gazduire.Net ofera angajatilor sai o binemeritata vacanta. Astfel, in perioada 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022 programul nostru de lucru in callcenter telefonic se opreste. Vom fi alaturi de dvs prin email si WhatsApp cu cel putin un raspuns garantat pe zi la orice solicitare.
Serviciile de mentenanta, update si monitorizare vor fi active 24/7 si vom fi pregatiti oricand de interventie in cazul in care apar incidente neprevazute. Ne dorim cu totii sa ne bucuram de vacanta si de o buna functionare a serviciilor online in aceasta perioada.

Echipa Gazduire.Net doreste sa va multumeasca pentru anul acesta in care ati ales sa fiti alaturi de noi si va promite sa fie la inaltime si in continuare.
Va dorim Sarbatori Fericite si un An Nou extraordinar!!!

Gazduire.Net


Luni, Decembrie 20, 2021

« inapoi