Vara aceasta ai pachete incredibile de gazduire web

Gazduire.Net lanseaza oferta de vara la gazduire web. Ai un spatiu generos de gazduire incepand de la 10 GB SSD pentru doar 0.99 Euro pe luna.Spatiu generos, pret excelentIncepand cu 1 iulie 2021, pachetele noastre de gazduire web au devenit mult mai atractive. Multumita update-urilor pe care le facem regulat, acum iti putem oferi mai mult spatiu ... Continuare »

9 Iul 2021
Google Pay la Gazduire.Net

Gazduire.Net anunta implementarea unei noi modalitati de plata online utilizand serviciul Google Pay. Mai usor, mai sigur, mereu la zi!Asa cum te-am obisnuit, incercam sa fim mereu la zi cu tehnologia si securitatea platilor si serviciilor noastre online.In zilele noastre tot mai multe plati sunt facute in siguranta cu telefonul iar una din cele ... Continuare »

25 MaI 2021
Plati cu BitCoin si EGLD la Gazduire.Net

La Gazduire.Net platile sunt acum mai simple si mai diversificate. Venim cu cele mai noi posibilitati de plata cu monede virtuale pentru tine.Plata prin BitCoinAnuntam reluarea platilor cu cea mai cunoscuta moneda virtuala din lume, BitCoin. Plata devine acum mult mai simpla daca detii astfel de moneda in portofelul tau electronic.Plata prin ... Continuare »

6 MaI 2021
Noile pachete Smart de la Gazduire.Net

Gazduire.Net iti aduce acum mai mult spatiu de stocare la acelasi pret pentru pachetele Smart. Dorim sa iti oferim cea mai buna experienta de hosting la pretul corect, 10 GB SSD la 0.99 Euro lunar.Pachete Smart generoaseIncepand cu 1 martie 2021, pachetele Smart 5 si Smart 15 au devenit Smart 10 si Smart 20. Ele au acum, dupa cum le spune si ... Continuare »

8 Mar 2021