IPv6 la Gazduire.Net

Gazduire.Net anunta oficial lansarea protocolului IPv6 dupa indelungi testari de functionare. Am dorit mai intai sa ne asiguram ca totul este corect si ca serviciile vor functiona impecabil in continuare.Mereu la Zi!Asa cum v-am obisnuit, Gazduire.Net depune toate eforturile pentru a va oferi cele mai noi facilitati din industrie si cele mai utile ... Continuare »

11 MaI 2020
Noul serviciu DespreTrafic.Ro

Gazduire.Net lanseaza noul serviciu de Statistici in timp real DespreTrafic.Ro. Ai cont GRATUIT si cele mai avansate instrumente de masurare a resurselor de accesare pentru site-ul tau.Cont GRATUIT!Crearea si utilizarea contului DespreTrafic.Ro este gratuita si asa va ramane daca domeniul tau este in administrarea noastra.Poti activa contul direct ... Continuare »

29 Apr 2020
Lucram de acasa la Gazduire.Net

Gazduire.Net iti aduce informatii detaliate cu privire la activitatea companiei in perioada urmatoare precum si masurile de sprijin pe care le vom lua pentru acei clienti care au afectata afacerea din cauza Corona Virus.Lucrul de acasaVa informam ca intreaga echipa Gazduire.Net precum si subcontractorii nostri directi lucreaza deja de acasa si vom ... Continuare »

12 Mar 2020
Primavara Domeniilor la Gazduire.Net

Gazduire.Net iti aduce in aceasta primavara preturi de exceptie la domeniile .RO si Internationale. Comanda acum si bucura-te de preturile noastre fara obligatii de achizitie gazduire si cu DNS Avansat GRATUIT.Oferte Speciale- .RO 6.49 Euro- .EU 2.99 Euro- .COM 8.39 Euro- .SRL 2.99 Euro- .INFO 3.99 EuroNu uita!- Preturile nu includ TVA- Nu sunt ... Continuare »

4 Mar 2020
Luna Cadourilor la Gazduire.Net

Este Luna Cadourilor la Gazduire.Net si continuam sa promovam campania noastra de donare a punctelor de fidelitate catre DaruiesteViata.Ro. Alatura-te si tu initiativei #NoiFacemUnSpital!!!Doneaza de Sarbatori!!!Poti si tu sa contribui la ridicarea spitalului pentru copii bolnavi de cancer donand punctele tale de fidelitate actuale si viitoare ... Continuare »

17 Dec 2019
Programul de Donatii Gazduire.Net

Incepand cu 1 Decembrie 2019, Gazduire.Net se alatura asociatiei Daruieste Viata si sustine eforturile acesteia pentru construirea unui spital modern pentru copiii bolnavi de cancer din Romania.Donam doar pentru ca fiecare din clientii nostri este alaturi de noi.Alatura-te si tu donatiilor noastre automate ca si cota parte din cifra de ... Continuare »

26 No 2019
Black Friday Gazduire.Net 1 - 30 Noiembrie

La Gazduire.Net ai Black Friday toata luna noiembrie. Au revenit domeniile .EU la doar 0.99 Euro si domeniile .RO la doar 5.99 Euro. Bucura-te de ofertele noastre din noiembrie si alege-ti serviciile favorite!La noi chiar sunt ReduceriStim cu totii ca multe magazine au oferte de Black Friday si le prezinta ca fiind reduse fata de preturile de ... Continuare »

1 No 2019
Noul serviciu de Plati Automate

Scapa de grija platii facturilor recurente! La Gazduire.Net ai acum noul serviciu de Plati Automate cu ajutorul caruia iti putem plati facturile utilizand creditul din cont sau tokenul cardului principal salvat.Ce sunt Platile AutomatePlatile Automate sunt acele plati procesate automat de sistemul nostru de billing cu 5 zile inaintea scadentei ... Continuare »

9 Oct 2019
Noile pachete de Reseller Gazduire

Gazduire.Net anunta implementarea noului plan de servicii Reseller Gazduire. Ai acum mai multa flexibilitate in alegerea numarului de conturi cPanel dorit.Este binecunoscuta schimbarea de facturare a producatorului cPanel.Net care, de la 1 septembrie 2019, a introdus taxarea pe numar de conturi. Din aceasta cauza oferta pentru serviciile de ... Continuare »

23 Sept 2019
DNS Avansat GRATUIT pentru orice domeniu

Gazduire.Net anunta simplificarea serviciului de DNS Avansat oferit gratuit pentru orice domeniu web activ la noi. Acum este mult mai usor de configurat, direct din pagina domeniului.DNS Avansat GRATUITExista o parte a serviciilor web de gazduire pe platforme de tip Shopify, BlogSpot, WordPress, etc pentru care este necesara pointarea domeniului ... Continuare »

11 Aug 2019